* * * * P E R S B E R I C H T * * * * *

donderdag 28 maart zal het Identitair Verzet de aftrap geven voor een campagne tegen de nieuwbouw van het zogenoemde “Polenhotel” in Boskoop. Het Identitair Verzet is van mening dat een dergelijke verspilling van gemeenschapsgeld ontoelaatbaar is en wilt samen met de inwoners van Boskoop deze  nieuwbouw een halt toeroepen.

Het gemeentebestuur van Boskoop heeft het plan opgevat om op het voormalige terrein van Connexxion een hotel te bouwen voor buitenlandse seizoensarbeiders. Er moeten ruim 340 Oost-Europeanen in het hotel worden gehuisvest. De gemeente verwacht zonder een luxe hotel meer overlast van de honderden Oostblokkers in het centrum.

De gemeente Boskoop is voornemens honderdduizenden euro’s te investeren in de huisvesting van immigranten om de banen in te kunnen nemen die mensen uit Boskoop en de nabije omgeving ook zelf kunnen invullen. Zo zijn er bijna tienduizend werkelozen in het Groene Hart en is de werkeloosheid onder de Boskoopse jongeren vorig jaar verdubbeld. Het invoeren van goedkope gastarbeiders is dan ook geen prioriteit!

De gemeente hoort gemeenschapsgeld te investeren in Boskoop voor de Boskopers zelf. Het Identitair Verzet eist dan ook de volgende zaken:

– Stopzetting van het voornemen om een hotel neer te zetten voor honderden Oost-Europeanen.

– Na stopzetting het vrijgekomen geld investeren in de instroming van werkeloze inwoners van het Groene Hart in de tuinbouwsector.

– Onderzoek naar de belasting ontduikende constructies van malafide uitzendbureaus.

Morgen begint het Identitair Verzet met het plakken van posters door het centrum van Boskoop en het folderen op straat. Op deze wijze wil het Identitair Verzet de krachten van de burgers te bundelen en zodoende sterker te staan tegenover een gemeentebestuur dat meer waarde hecht aan geld dan aan banen voor de burgers die hun gekozen hebben.

Het Identitair Verzet is een identitaire actiegroep die door heel Nederland actief is. Het Identitair Verzet staat klaar om vóór en mét burgers in het verzet te treden tegen de vervreemding van Nederland, massa-immigratie en pedofilie.

Boskoop 28 maart 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *