* * * * P E R S B E R I C H T * * * * *

Zondag 21 april zal het Identitair Verzet gaan demonstreren voor de deur van de Vluchtkerk in Amsterdam om te ijveren voor het vastzetten in vreemdelingenbewaring van de daar aanwezige illegalen tot ze uitgezet kunnen worden naar het land van herkomst.

Deze mensen hebben alle procedures doorlopen en hebben keer op keer te horen gekregen dat ze hier niet mogen blijven. Veel van deze illegalen werken hun uitzetting tegen. Een aantal kunnen niet terug omdat ze zeggen uit een land te komen die geen eigen onderdanen terug neemt. In plaats van mee te werken aan hun terugkeer kraakten deze asieleisers afgelopen winter Nederlands grondgebied en bezetten dit met tenten. Deze bezetting ging gepaard met de nodige overlast voor de burgers die in de buurt wonen.

Het gemeentebestuur van Amsterdam gedoogde dit criminele gedrag en ondersteunde dit zelfs door middel van sociaal werkers, het plaatsen van sanitair en het aanbieden van additionele opvang. In plaats van gebruik te maken van de opvang die eigenlijk niet bedoeld was voor uitgeprocedeerde asieleisers besloten ze in samenwerking met anarchistische elementen een kerkgebouw te kraken. Ook deze kraak was illegaal, en niet alleen volgens het nieuwe kraakverbod. Omdat dit gebouw minder dan een jaar leeg stond was deze kraak zelfs in strijd met het voormalig gedoogbeleid van kraken. En wederom treedt het gemeentebestuur niet op tegen deze illegalen.

De gemeente Amsterdam -onder leiding van burgemeester van der Laan- dient de wet te handhaven. Niet meer en niet minder. De wet geldt namelijk voor iedereen op het Nederlands grondgebied.

Het Identitair Verzet eist dan ook de volgende zaken:

– Handhaving van de Nederlandse wetgeving in Amsterdam
– Onmiddelijke vastzetting in vreemdelingenbewaring van de aanwezige illegalen
– Arrestatie van de vrijwilligers van de Vluchtkerk wegens het faciliteren c.q.      ondersteunen van illegale activiteiten.
– Sluiting van de zogenoemde Vluchtkerk

Vanaf vandaag zullen we via diverse kanalen burgers mobiliseren die mee willen helpen om deze farce aan de kaak te stellen. Wij rekenen dan ook op een groot aantal ondersteuners uit Nederland en Vlaanderen. Verder zullen we vanaf komend weekeinde beginnen met aanvullende acties tegen de Vluchtkerk zoals die in het verleden ook zijn gehouden om illegalen van de straat te krijgen. Identitair Verzet stapt in waar de overheid faalt.

Het Identitair Verzet is een identitaire actiegroep die door heel het Nederlandse grondgebied actief is. Het Identitair Verzet biedt een platform voor burgers om in het verzet te treden tegen de vervreemding van Nederland en massa-immigratie.
Amsterdam 11 April 2013
***** Einde persbericht *****

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *