De aanmeldingen voor zondag stromen binnen. Logisch gezien de actualiteit van het onderwerp waar voor wij die dag willen manifesteren!  Helaas werkt de gemeente, bewust of onbewust, niet mee aan ons recht op vrijheid van meningsuiting.

Vorige week woensdagochtend hebben wij conform de regels van de gemeente Amsterdam de officiële kennisgeving verzonden via aangetekende post. Maandagmiddag was er niemand te bereiken bij de gemeente en gisteren, dinsdagmiddag, kregen wij te horen dat… de kennisgevingsbrief kwijt was geraakt.

Tot onze grote verbazing blijken de illegalen voor aankomende zondag een festival te organiseren op precies dezelfde tijd en plaats als waar wij een kennisgeving voor afgegeven hebben. Vooralsnog zonder vergunning c.q. toestemming, want dat is schijnbaar niet hoe het werkt bij de uitgeprocedeerde asieleisers. We zijn benieuwd of de burgemeester dit festival zal verbieden aangezien wij nu (wederom) een aanvraag hebben ingediend voor die plek. Dat Eberhard van der Laan weke knieën heeft blijkt wel uit de ontstane soap met deze asieleisers. Ja, politieke moed is niet iedereen gegeven. We hopen dat hij de zwijgende meerderheid en het Identitair Verzet positief verbaast. Voor een keer.

Extreem linkse gewelddaders mobiliseren nu op grote schaal voor het tot nog toe illegale festival en uiten bedreigingen via e-mail en telefoon. Dit om de vrijheid van meningsuiting van patriotten te beperken. Volgens hun is er wel plaats op straat voor illegalen, maar niet voor Nederlanders die hun stem willen laten horen.

Wij doen er alles aan om de veiligheid van onze demonstranten te beschermen. Anticiperend op de bedreigingen kunnen wij melden dat er Identitairen vanuit Duitsland en Vlaanderen overkomen om deel te nemen aan de ordedienst. Houd deze webstek in de gaten om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *