Identitairen van onze groep in Haaglanden zijn vandaag de straat opgegaan om de inwoners die in de buurt van de gekraakte asieleiserkerk wonen een hart onder de riem te steken en ze te mobiliseren. Dat kan zijn door zich aan te sluiten bij onze kampanje of zelf actie te ondernemen tegen de criminele asieleisers.

Deze mensen die het gekraakte pand bewonen hebben van de IND na meerdere onderzoeken te horen gekregen dat ze niet welkom zijn. Helaas worden de Nederlandse wetten niet toegepast op de bewoners. Het Identitair Verzet komt wel op de burgers die belasting betalen en de wetten naleven. Wij eisen namens het volk:

– Ontruiming van het illegaal gekraakte pand.
– De paar asieleisers die niet naar het door hun opgegeven land terug gestuurd kunnen worden, moeten worden opgevangen in eigen regio.
– Alle medewerkers vervolgd wegens facilitering van criminele activiteiten.
– Geen financiële middelen uit de gemeentekas naar deze illegale groep. De ervaring leert dat dit geld voor minstens een gedeelte naar prostituees en verslavende middelen word uitgegeven.
– Handhaving van de Nederlandse wetgeving in Den Haag

IMG_0153

IMG_0148

IMG_0149

3 thoughts on “Haagse Identitairen verzetten zich tegen de asieleiserkerk”

  1. De meeste van die mensen zijn al een aantal keer door verschillende rechters afgewezen wat de belastingbetaler al een heleboel geld heeft gekost waarom moeten we dan nu verder praten over verblijfplaatsen en opvanglocaties? Gewoon duidelijk zijn naar die mensen en wegwezen met ze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *