Als onderdeel van een campagne om mensen op straat aan het denken te zetten over het desastreus monsterverbond tussen Mark Rutte en Diederik Samsom, en om onze afkeer hier van te laten blijken, brengen wij nu ook stickers uit. Bestellen is simpel: Stuur een voldoende gefrankeerde brief met daarin een huis- en emailadres en 2 postzegels naar ID Verzet, postbus 578, 3500 AN Utrecht en wij sturen een stapel stickers op!

Een donatie kan natuurlijk, naast de Paypal optie, ook naar dat adres worden verzonden! Vanaf tien euro worden er 100 stickers opgestuurd. Met wat extra geld kunnen wij meer informatie verspreiden onder jongeren om tegenwicht te bieden aan de linkse Kerk en kunnen we nieuwe ontwerpen naar de drukker sturen.

Laat in ieder geval je stem horen! Verzet plegen kan door deel te nemen aan een actie of manifestatie, maar ook door andere mensen op andere gedachten te brengen door middel van een discussie. Het schrijven van een opiniestuk. Door te stemmen en nu ook via het plakken van stickers. de mogelijkheden zijn legio.

Want wat wil jij later kunnen zeggen tegen de generatie na ons? Dat je er alles aan gedaan hebt om Nederland bij te sturen of dat je langs de zijlijn stond toe te kijken hoe anderen het voortouw namen?

Laat in ieder geval je stem horen! Verzet plegen kan door deel te nemen aan een actie of manifestatie, maar ook door andere mensen op andere gedachten te brengen door middel van een discussie. Het schrijven van een opiniestuk, door te stemmen en nu ook via het plakken van stickers; de mogelijkheden zijn legio.

rutte2

One thought on “Stickercampagne: Rutte is niet ónze premier!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *