Op 10 oktober vonden er overal ter wereld protestacties plaats om aandacht te vragen voor de genocide op de Boeren in Zuid Afrika. Op structurele basis vinden er racistische moorden plaats in de steden en bij boerderijen, de zogenoemde plaasmoorde. In 2013 zijn er al meer dan 150 Boeren om het leven gebracht. De afgelopen 20 jaar zijn er zelfs meer dan 5000 Boeren vermoord uit racistische motieven.

De meeste media besteden er geen aandacht aan. De reden? Daar valt naar te raden. Het Nederlandse volk, maar ook de Vlamingen en de Duitsers hebben nauwe banden met Zuid Afrika sinds de volksverhuizingen uit onze landen naar de lege gebieden bij de Kaap.

Het Identitair Verzet neemt het op voor ons broedervolk in Zuid Afrika. Het is vreemd dat wij niks lezen in de gangbare media over de meer dan vijftien racistische moorden per maand. Wij hebben dan ook deel genomen aan de actiedag van Red October. Vandaag hebben de mensen van afdeling Haaglanden met een spandoek in het centrum van Den Haag gestaan en werden er flyers verdeeld onder het winkelend publiek. Ook is er een brief bij de ambassade van Zuid Afrika afgeleverd met een oproep het taboe te doorbreken over de wandaden die gepleegd worden tegen de mensen die Zuid Afrika hebben opgebouwd. Ω

 

Stopplaasmoordecut

7 thoughts on “Actie tegen de genocide op Boeren”

  1. Jullie lieve mensen uit SA kunnen allemaal terugkomen op de voorwaarde dat elke van jullie bij binnenkomst er één moslim uit gooien. een soort win-win ruilactie. Ik ben voor.

  2. Dit is n belangrike tyd in die Afrikaner se bestaan in Afrika,os volk is in doods gevaar en ons sterf elke dag aan die hand van die huidige regerende bevolking! Die Regering wil nie of sal nie iets daaraan doen en optree nie hulle volg statistieke wat onjuis is en as n mens dink dat ons die”minority” i die land is en 3 maall meer van ons sterf elke dag dan moet die res van die wereld regop sit en se: “MAAR DIT IS MOS NIE REG NIE! Die witman in die Apartheids Regime het nie die swart mens uit gemoor nie! Ons is van Europese afkoms uit Holland en Nederland vernaam en het nou hulle ondersteuning en hulp nodig asseblief!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *