Stop de discriminatie van Nederlandse kinderen!” was de kop van de flyers die vandaag verspreid werden. In Delft werd er besloten 140.000 euro te besparen op het leren zwemmen van kleine kinderen. Het Delftse B&W besloot echter alleen te bezuinigen op de Nederlandse kinderen terwijl kinderen op de donkere scholen wel mogen blijven schoolzwemmen.

Het lokale ‘weg met ons’ beleid is tekenend voor het huidig politiek klimaat. Als een andere gemeente donkere kinderen zou uitsluiten van een voorziening waar de Nederlandse kinderen wel gebruik van zouden mogen blijven maken, zou het dan ook zo stil blijven in medialand en de landelijke politiek?

Identitairen uit Haaglanden en Rijnmond hebben zaterdag 9 november in het centrum van Delft met een spandoek gestaan en flyers verspreid over de situatie. De komende tijd zullen wij er alles aan doen om het tij te keren. De beslissing kan namelijk nog terug gedraaid worden! Een oplossing zou kunnen zijn het schoolzwemmen per schooljaar te rouleren tussen alle scholen. Zo kunnen alle kinderen verder met een minimale zwemervaring. Ω

1465193_440819702688712_889587772_n

2 thoughts on “Stop de discriminatie van Nederlandse kinderen”

  1. Helemaal mee eens, ik heb zelf een mail gestuurd naar deze gemeente of ze wel doorhebben dat dit zo ongeveer de basis is voor discriminatie! Andersom was ondenkbaar geweest in ons door boomknuffelaars geregeerde landje…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *