Zaterdag 18 januari hebben activisten van het Identitair Verzet Utrecht geflyerd in Marokko Kanaleneiland, Utrecht bij de aftrap van de PvdA campagne. Met poffertjes, erwtensoep, warme chocolademelk en glühwein in de hand konden geïnteresseerden luisteren naar de plannen van het Partijbureau. Als de opkomst van gewone leden tekenend is voor de komende verkiezingen, dan ziet het er niet rooskleurig uit voor deze socialistische partij.

De partij wordt dan ook geteisterd door schandalen van gekozen vertegenwoordigers die bovenop hun riante salaris een greep in de kas van de Partij/daklozen/gemeente doen.  In vroeger tijden bestonden er roofridders die de bevolking liet sidderen. Tegenwoordig heten deze lieden roofraadsleden. Deze week werd er nog bekend dat een gemeenteraadslid in Amsterdam Zuid Oost de gemeente oplichtte voor meer dan elf duizend euro.

Je hebt altijd baas boven baas. Ook bij rovers. Bij de PvdA heet hij Bert van der Roest. Bert beroofde de daklozen in Utrecht. Ondanks eerdere toezeggingen om het geld terug te betalen vindt hij nu een klein gedeelte ‘ook wel goed’.  Hij trad uit de gemeenteraad maar vroeg met droge ogen wel wachtgeld aan.. De VVD- en D66 fracties in de Utrechtse gemeenteraad wilden de wachtgeldregeling blokkeren voor deze rover. Maar helaas. De PvdA fractievoorzitter besloot voor de wachtgeldregeling te stemmen, zodat van der Roest op kosten van de samenleving zijn schuld aan de samenleving c.q. de daklozen kan terug betalen. Onbegrijpelijk.

De socialisten willen onze grenzen  nog verder open stellen voor (economische) asielzoekers. Dat bepleit de PvdA althans in haar programma voor de Europese verkiezingen. Volgens de  ’weg met ons’-partij draaien nu vooral de Zuid-Europese landen op voor de opvang van de economische gelukzoekers. De socialisten bij de PvdA hebben deze keer waarschijnlijk van hogerhand orders gekregen uit Brussel.

Met de kopteksten  “PvdA rechtsaf!” en “Geen wachtgeld voor van der Roest!” en inhoudelijke tekst hebben wij in ieder geval een poging gedaan de gedachten bij te sturen van de verdwaalde burgers en de pluche klevers daar aanwezig. Daarna hebben we verder geflyerd in de Lunettenberg Buurt in Lunetten Utrecht. De afrekening van de burgers zal naar verwachting bij de komende twee verkiezingen gepresenteerd worden. Ω

Pvda Pvda2

3 thoughts on “Partij van de….?”

  1. Alweer een partij , alweer mensen die willen gaan meedoen aan het balletje balletje spel ?

    Er staat wel kerstgedachte bij , maar lees het hele stuk eens goed door , dan zul je zien dat we heel de politiek moeten gaan bannen , heden ten dage maakt 2,5% uit wat de andere 97,5% moet en mag , uit die fucking unie , en invoering van uitslag ebonden volksreferendum voor ALLE belangrijke zaken , en we hebben die smeerlappen helemaal NIET nodig !!!!

    zie ; http://burgelijkongehoorzaam.wordpress.com/2014/01/12/wie-o-wie-durft-de-kerstgedachte-werkelijk-aan/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *