Op 8 februari komt de controversiële ‘Shariageleerde’ imam Haitham Al-Haddad een lezing geven in Rotterdam voor radicale islamisten in onze stad. Deze imam staat bekend als voorstander van de doodstraf voor moslims die ‘afvallig zijn’, of anders gezegd, seculier zijn geworden. Ook zorgde al-Haddad voor opschudding door uitlatingen de wereld in te slingeren als ‘ Het uitbreiden van de Oemma (red. Islamitische wereld) door middel van de Jihad is gewettigd door de koran”. Ook praatte de imam zelfmoordaanslagen goed en suggereerde hij zelfs dat Osama bin Laden een martelaar is die naar de hemel is gegaan.

Tientallen Rotterdamse jihadisten zijn al naar Syrië vetrokken om daar te vechten tegen de seculiere krachten bij zowel de rebellen en de regering Assad. Als het de Rotterdamse gemeente ernst is om een radicaal klimaat te voorkomen, dan zouden ze deze jihad promotor moeten verbieden in Rotterdam te spreken.

Wij gaan in ieder geval de straat op om de inwoners van Rotterdam Noord te waarschuwen voor en te mobiliseren tegen de komst van deze haatzaaier. Wij zullen verschillende actiemiddelen inzetten om de verdere radicalisering van islamieten in Rotterdam te voorkomen.

Ω

4 thoughts on “Haatimam komt naar Rotterdam Noord, wij ook!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *