Vandaag was een afvaardiging van de lokale afdeling aanwezig bij het proces tegen Arnoud van Doorn. De beveiliging en politie was volop aanwezig: Ons spandoek en flyers werden in beslag genomen, een paar activisten mochten of gingen niet naar binnen. De clowneske politicus ging via een zij ingang naar binnen.

De eis van het openbaar ministerie versus salafist van Doorn van de Partij van de Eenheid is 6 maanden celstraf waarvan 2 voorwaardelijk. Er was gekeken of het passief kiesrecht ontnomen kon worden. Helaas is dit pas mogelijk vanaf criminele feiten waar 1 jaar celstraf voor geëist en gevonnist kan worden.

Die 6 maanden werd geëist wegens het dealen van drugs aan sociaal zwakkere jongeren van 15 jaar, overtreding van de vuurwapenwet en diefstal. Vooral het verstrekken van verslavende middelen aan kinderen is een zwaar crimineel feit in onze ogen.

Zijn verweer voor het maandenlang dealen aan kinderen: “Hij wilde meer informatie vinden over een andere, vermeende, dealer.”

Met deze actie heeft het Identitair een duidelijk signaal willen afgeven dat er geen plaats zou moeten zijn voor drugsdealers in de politiek! Ω

IMG-20140131-WA0003

Wie een ontluisterend interview terug wilt kijken na afloop van de rechtszaak met van Doorn: http://goo.gl/2I0wmR

3 thoughts on “Geen drugsdealer in de politiek!”

 1. “Hij wilde meer informatie vinden over een andere, vermeende, dealer.”

  van Doorn wilde zijn eigen IRT affaire waarbij justitie ladingen drugs door liet. In de hoop zo een grotere vis te vangen.

  Kansloze sloebers.

 2. De verloedering van het openbaar bestuur is hier goed zichtbaar.
  De Arabisering en islamisering van onze samenleving dringt inmiddels ook het bestuur binnen, zoals in Amsterdam al lang aan de gang is en ook in Rotterdam goed zichtbaar is, vooral in de inmiddels gelukkig opgeheven deelgemeente Feyenoord, waar Turkse cliëntelisten en nepoten de dienst uitmaakten.

  Qua handhaving bevinden we ons op een hellend vlak, waarbij integriteit en plichtsbesef steeds minder vanzelfsprekend worden.
  Daarbij kunnen allochtone politici zich van alles veroorloven.
  Zo maakt niemand in de politiek zich druk over het feit dat
  graaier en belastinggeldverspilster Fatima Elitak meeliep in een anti-Israëldemo vol hakenkruizen en Hitlergroeten.
  Dit in tegenstelling tot het feit dat Wilders aanwezig was op een bijeenkomst waar de prinsenvlag werd gevoerd, of het geval waarin PVV-kamerleden de prinsenvlag in de fractiekamer ophingen. Het land was te klein en de hele gevestigde politieke orde, onder aanvoering van meester-wegkijker Pechtold viel over Wilders heen. Wat een hypocrisie en selectieve verontwaardiging !

 3. Waarom is er geen anderhalf jaar geeist? Daar voldoen die twee misdrijven wel aan. Houdt Justitie hem bewust de hand boven het hoofd zodat hij zijn burgerrechten kan houden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *