Dit weekend zijn activisten de straten van Rotterdam-Noord opgegaan om burgers te informeren over en te mobiliseren tegen de komst van haatiman Haitham Al-Haddad. Deze zelfbenoemde imam staat bekend als voorstander van de doodstraf voor moslims die ‘afvallig zijn’, of anders gezegd, seculier zijn geworden. Ook zorgde al-Haddad voor opschudding door uitlatingen de wereld in te slingeren als ‘ Het uitbreiden van de Oemma (red. Islamitische wereld) door middel van de Jihad is gewettigd door de koran”. Ook praatte de imam zelfmoordaanslagen goed en suggereerde hij zelfs dat Osama bin Laden een martelaar is die naar de hemel is gegaan.

Er werden gesprekken gevoerd met burgers  bij het winkelcentrum op Noord en op straat. Blijkbaar vinden heel veel mensen het vreemd dat iemand de salafistische leer mag verspreiden in Rotterdam.. Zaterdag en zondag werden 3000 inwoners geïnformeerd en hopelijk geïnspireerd.

Wanneer stapt de Rotterdamse politiek in de arena? Wij zijn natuurlijk blij met de ondersteunende berichten in onze mailbox, maar wij hebben het liever dat ze actie ondernemen in het stadhuis! Na de lezing zal er wel weer een groep geïnspireerd raken en op jihad gaan. Maar die komen ook eens terug. Getraind en gehard. Laten we de put niet dempen als het kalf verdronken is.. Ω

 

Rdam rdam2

5 thoughts on “Help mee, stop de komst van de salafistische haatimam!”

  1. Misschien zou het juist beter zijn hem wel te laten spreken om zo te laten zien aan de mensen hoe zijn islamitisch geloof er werkelijk uitziet en wat de plannen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *