De Islamitische Universiteit te Rotterdam is per vandaag gesloten. Wij kondigden het al aan op 27 januari, geen woorden maar daden! Anonieme Identitairen hebben gedaan wat de politiek al maanden geleden had moeten doen. Deze door Turkije gesubsidieerde universiteit komt geregeld in het nieuws vanwege ondemocratische uitspraken bij monde van de rector Ahmet Akgündüz.

De doodstraf voor homofielen, protesten van burgers in Turkije moeten met geweld de kop ingedrukt worden, tegenstanders van de Turkse premier Recep Tayyip Erdogan moeten ‘overal’ worden aangepakt. Minderheden binnen de Islam zijn minderwaardig. Met deze waarden worden op deze school nieuwe imams opgeleid die op hun beurt deze ‘idealen’ door te geven aan de alhier verblijvende islamitische gemeenschap. Het bestuur van de school heeft geen afstand genomen van de uitspraken.
Niet voor niks heeft de Triodos bank vorige maand alle samenwerking opgeschort met deze instelling.
Wij eisen dan ook de intrekking van de accreditatie. En wel zo snel mogelijk. Laten wij als samenleving niet dezelfde fouten maken zoals die zijn voorgekomen bij het voormalig Ibn Ghaldoun College. Deze werd ook pas gesloten na jarenlange incidenten en onder buitenparlementaire druk.

Het Identitair Verzet zal met buitenparlementaire acties de druk blijven opvoeren om de accreditatie in te laten trekken en in het verlengde daarvan te ijveren voor sluiting van deze instelling. Ω

RdamUni

3 thoughts on “De Islamitische haatmadrassa in Rotterdam gesloten!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *