Het Identitair Verzet heeft besloten de aangekondigde manifestatie in de Eindhovense wijk Gestel te annuleren. Het doel van deze manifestatie was het oproepen van de buurtbewoners om de -schijnbaar alom bekende- derde dader van de gewapende overval in Deurne aan te geven bij de politie.

Momenteel hebben wij meer dan 125 aanmeldingen ontvangen om deel te nemen aan deze manifestatie, waardoor de manifestatie absoluut een groot succes geweest zou zijn. Vrijdagavond 11 april ontvingen wij echter een e-mail van de advocaat van het juweliersechtpaar waarin uit naam van de echte slachtoffers van deze brute overval, de juweliers, gevraagd is de actie af te blazen.

Het juweliersechtpaar vraagt uitdrukkelijk om de rust te bewaren en geen activiteiten te ondernemen aangezien deze het politieonderzoek kunnen bemoeilijken. Aangezien één van onze hoofddoelen van onze actie de ondersteuning van het juweliersechtpaar is, kunnen wij dit directe en duidelijke verzoek niet negeren. Wij willen immers geen verdere overlast voor deze slachtoffers creëren, evenmin zijn wij ooit voornemens geweest het gerechtelijk proces te frustreren. Het voortzetten van de actie zou weliswaar nog een groot maatschappelijk nut hebben, de belasting voor de slachtoffers zou onzes inziens onevenredig groot zijn.

Wij hebben in ieder geval kunnen bereiken dat twee imams de eigen geloofsgemeenschap hebben opgeroepen dan toch de derde dader aan te geven. Verder heeft het aspirant raadslid voor de PvdA en ‘buurtvader’ Abdellah Qualkaid zijn woorden ingeslikt. Hij heeft toegegeven gelogen te hebben. Of zoals hij het zelf zegt “hij had zich wat mee laten slepen.”

Onze strijd tegen de multiculturele chaos die de generatie van mei ’68 als erfenis aan ons wilt nalaten gaat in ieder geval door. Een nieuwe afdeling in Eindhoven staat in de steigers, zeker gezien de instroom van tientallen jongeren uit Helmond, Deurne en Eindhoven zelf de afgelopen tijd.

 Eindhoven, 12 april 2014 Ω

 

deurne

5 thoughts on “Actie te Eindhoven afgelast na brief juweliersgezin”

 1. Het zijn de autochtonen zelf die de schuld zijn om zich niet massaal te verzetten tegen de massale toelating van een totaal vreemde en tegenstrijdige cultuur.

 2. Als ik als gast in het buitenland zo iets zou flinke als die overvallers wordt of handen afgehakt of doodstraf
  Maar hier worden zulke lui nog beschermd ook belachelijk waar Nederland op af gaat is dat de buitenlanders hier de dienst uitmaken

 3. Persoonlijk ben ik van mening dat iedere gewapende overvaller of dief het met zijn of haar leven mag bekopen.
  gerechtigheid is er niet meer dus moeten we het zelf maar doen.
  hier in de wijk voorbeelden genoeg om mij persoonlijk heen idem.
  als je de dader aangeeft vragen ze of die even langs wilt komen op het bureau dan vragen ze de dader vriendelijk : heb jij dit gedaan, dader zegt hierop: nee …ok meneer dan weten we genoeg..sturen mij vervolgens een brief dat de zaak geseponeerd wordt…
  tijd voor rellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *