stop islamterreur g

 

 

*** Gratis stickers! Ook te bestellen in grotere aantallen! ***

Bijna het begin van de maand, dus even een korte reminder voor de nieuwe stickeractie! Meer dan de helft van 10.000 stickers zijn nu de deur uit. Wees er dus snel bij!

Als onderdeel van een campagne om mensen op straat aan het denken te zetten over de jihad fans in Nederland, de duizenden salafisten die de jihad als een onderdeel van hun bekering zien en om onze afkeer hier van te laten blijken, brengen wij nu een nieuwe sticker uit!

Bestellen is simpel: Stuur een voldoende gefrankeerde brief met daarin een huis- en emailadres en 3 postzegels naar ID Verzet, postbus 578, 3500 AN Utrecht en wij sturen een stapel stickers op! Overmaking van 2,- naar de bankrekening tezamen met een adres bewerkstelligd hetzelfde.

Vanaf twintig euro worden er 200 stickers opgestuurd. Bij dertig euro 325 stuks. 40 euro 450 stuks etc. Met wat extra geld kunnen wij meer informatie verspreiden onder jongeren om tegenwicht te bieden aan de Mei´68 generatie en kunnen we nieuwe ontwerpen naar de drukker sturen.

Laat in ieder geval je stem horen! Verzet plegen kan door deel te nemen aan een actie of manifestatie, maar ook door mensen op andere gedachten te brengen door middel van een discussie. Het schrijven van een opiniestuk. Door te stemmen en nu ook via het plakken van stickers. de mogelijkheden zijn legio.

Want wat wil jij later kunnen zeggen tegen de generatie na ons? Dat je er alles aan gedaan hebt om Nederland bij te sturen of dat je langs de zijlijn stond toe te kijken hoe anderen het voortouw namen?

kijk voor alle contactgegevens en meer info over het Identitair Verzet bij www.idverzet.org/contact

Betalingen kunnen worden verricht via Paypal (knop staat op de contact pagina van onze webpagina) of kan worden overgemaakt naar rekeningnummer NL49SNSB0864785607 t.n.v. Denise de Vries o.v.v. stickers IDVerzet-. En dan jouw adres in een berichtje.

Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via een kort bericht naar info@IDVerzet.org.

 

 

One thought on “‘Stop islamterreur’ stickers te bestellen!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *