Hierbij kondigen wij een grootschalige verdeling aan van stickers tegen de islamisering, en de terreur van islam in het bijzonder, voor aankomende zaterdag in het centrum van Wassenaar.

Dit doen wij wekelijks in diverse steden. En dat is dan ook geen reden voor een persverklaring. Deze keer wel. Mede omdat er twee weken geleden een heus burgernetalarm uitgegeven was voor het ophangen van drie van onze stickers. Er werd zelfs, blijkens het bericht, een rechercheteam opgetuigd te zijn voor deze zaak. Normaliter wordt de recherche ingezet voor het oplossen van misdrijven. Blijkbaar liggen er in Wassenaar geen zaken op de plank die een hogere prioriteit hebben dan het plakken van drie stickers.

Vandaag heeft een van onze activisten gebeld naar de recherche van Wassenaar met de mededeling dat er op dat moment stickers werden verdeeld op straat. Ze gingen meteen de deur uit om de verdelers te identificeren en/of op te pakken. Dat klinkt ongeloofwaardig. Maar we hebben een geluidsopname van het gesprek gemaakt. Tot zover de prioriteiten van de politie van Wassenaar.

Het Identitair Verzet bestaat sinds 2012 en is onder meer bekend door het sluiten van de islamitische Ibn Ghaldoun College in Rotterdam en de voorgenomen mars in Eindhoven tegen de overvallers van Deurne.

Namens het Identitair Verzet,

Anna

info@idverzet.org
http://www.idverzet.org
www.Twitter.com/identitair
www.Facebook.com/Identitairverzet

 
Politie gaat aan het werk
Politie gaat aan het werk. Opklikken voor een duidelijk beeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *