Veel activisten en supporters vroegen of wij in groep naar een van de solidariteitsmanifestaties gingen de avond na de aanslagen in Parijs.

De bloedige aanslagen in Parijs van salafistische islamieten waren schokkend. Maar waren ook te verwachten. Het past namelijk in een lijn van aanslagen. Madrid, Londen, New York en nu ook Parijs. De afgelopen maanden waren de tekenen al duidelijk voor de mensen die het wilden zien. Er werden met auto’s diverse aanvallen uitgevoerd op kerstmarkten en door heel Europa werden agenten aangevallen op straat.

Bij die solidariteitsmanifestaties werd het voortouw genomen door dezelfde politici, die de opbouw van de salafistische jihadstructuren in ons land geen strobreed in de weg leggen. Enkele voorbeelden van deze opbouw?

In onder andere Rotterdam hebben verschillende moskeeën illegale internaten opgezet. Hier wordt aan kleine kinderen lessen over de koran gegeven en andere bijlessen. De internaten bleken brandgevaarlijk. In figuurlijke en letterlijke zin. Vanuit het PvdA bestuur werd de andere kant opgekeken. In de Rotterdamse wijk Feijenoord werd een ambtenaar zelfs ontslagen omdat hij er vragen over bleef stellen. Omdat hij zijn werk deed.

In Rotterdam, maar ook in andere steden, mogen salafistische haatimams de jeugd komen opzwepen voor de meest radicale stroming in de islam, het salafisme. De salafistische predikers roepen meestal niet openlijk op tot geweld, maar de AIVD beschouwt de salafistische stroming toch als ongewenst. De boodschap die deze imams verspreiden zijn volgens de dienst onverdraagzaam en radicaliseert jongeren.

Er staan al tientallen salafistische moskeeën in ons land. Een voorbeeld hiervan is de As Soenna Moskee in de Haagse Schilderswijk. Volgens een bericht van de AIVD werden tientallen jongeren hier geradicaliseerd onder druk van de preken van Sjeik Jneid Fawaz. De islamitische straatsoldaten vielen een mars van Pro Patria aan afgelopen zomer, mede opgezweept door de Haagse raad zetelende salafistische partij, Partij van de Eenheid van Arnoud van Doorn. Dit is dezelfde partij waar de voorman de opmars van de Islamitische Staat roemde. Bij Oud & Nieuw liep er een 150 mannen als een sharia politie van deze moskee door de Schilderswijk om ‘de orde te handhaven’. Normaliter een taak waar de politie het monopolie op heeft, of behoort te hebben. De Haagse VVD burgemeester, Jozias ‘er is niks aan de hand!’ van Aartsen, vond dat blijkbaar een goed idee. De vrijwilligers van de sharia politie kregen zelfs VVV bonnen voor hun ‘goede werk’. Als je salafisten politiewerk laat doen, dan legitimeer je de overdracht van bevoegdheden naar dit salafistisch bolwerk. Dit is slechts 1 van de salafistische moskeeën in ons land.

Toch staat er weer een nieuwe salafistische moskee in de planning. Deze maal in Gouda voor de 1400 salafisten uit de kaasstad en omgeving. Dat het geld voor deze barak wordt verzameld door haatimams uit het Midden Oosten is blijkbaar geen belemmering. Een nieuw rekruteringscentrum voor het salafisme en de jihad. Om de hoek bij drie middelbare scholen. De gemeenteraad is in meerderheid tegen, de bevolking is tegen. Toch moet die moskee er komen van het college van burgemeester en wethouders in Gouda.

Er was in ons land een islamitische middelbare school waar de voeten werd geveegd aan westerse normen en waarden. Die werd onder de druk die ontstond vanuit de samenleving na een van onze acties gesloten. Maar de Islamitische Universiteit bestaat nog wel. Een van de bestuursleden was de salafistische kindermoordenaar die voor het ronselen voor de jihad vast zit. Een veeg teken aan de wand, als zulk soort mensen in het bestuur zitten en ook mede de koers bepalen. De rector lag eerder onder vuur vanwege ondemocratische uitspraken.

Jihadisten die terugkeren van de strijd in het Midden Oosten krijgen met voorrang een baan en een woning. In de hoop dat ze zich rustig houden. De vele aanslagen de afgelopen maanden bewijzen de naïviteit van deze gang van zaken. De regering heeft het krampachtig over iets minder dan 200 jihadisten. Realistische onderzoekers hebben het over ruim 500 jihadisten. Deze jihadisten zijn slechts een symptoom van de salafistische stroming.In dit artikel staan slechts enkele voorbeelden. Als je kinderen na schooltijd in een islamitisch internaat zet, als men middelbare scholen toestaat waar niet de Nederlandse normen en waarden maar de koran de scepter zwaait, als je radicale imams de vrije hand geeft om de jongeren op straat te radicaliseren en zelfs salafistische moskeeën in legerbarakken toestaat, dan staat men dus toe dat er een gesegregeerde groep in de samenleving ontstaat die haaks staat op onze samenleving.

En het gaat niet over enkelingen. 90 procent van de in Nederland wonende Turkse jongeren keurt het niet af als er geweld dat uit naam van de jihad wordt gebruikt tegen mensen met een ander geloof. Van de jonge Turkse Nederlanders geeft 87 procent aan dat het goed is dat groepen als IS zorgen voor verandering in het Midden-Oosten. Bij de jonge Marokkanen keurt veertien procent het geweld tegen ongelovigen goed. 26 procent van hen vindt het goed dat groepen als de IS zorgen voor verandering. Dan hebben we het dus over honderdduizenden mensen in Nederland die de Islamitische Staat wel een goed idee vinden. Schrikbarend. Maar iedereen die zichzelf informeert kan lezen dat het salafisme de pure islam in de praktijk brengt. Zie hier het rapport.

De solidariteitsmanifestaties. Daar stonden dan de politici die de islamisering van Nederland oogluikend toestaan te preken tegen een overwegend Nederlands publiek. Verbaasd en met krokodillentranen in de ogen. De islamitische gemeenschap was afwezig met een uitzondering daargelaten. De toespraken gingen over ‘verwarde mensen’. Over mensen de koran ‘misbruikten’. Dezelfde politici die daarvoor de vrijheid van meningsuiting inperkten van Nederlanders om de islam gemeenschap in Nederland maar niet voor het hoofd te stoten. Zo wil de Haagse burgemeester van Aartsen Geenstijl laten vervolgen vanwege een satirisch plaatje. Lodewijk Asscher liet Gregorius Nekschot, de cartoonist die Mohammed afbeeldde, van zijn bed lichten door een arrestatieteam in Amsterdam. Aboutaleb, de takiyya burgemeester van Rotterdam, speelt nu de rol van vrijvechter van de democratie, maar noemde een paar terug Pim Fortuyn en het vernietigingskamp Auschwitz in 1 zin.

Dus kort samengevat: Nee. Wij zijn niet als groep naar de solidariteitsmanifestaties gegaan. Enkele zijn wel op eigen initiatief gegaan om de bekende stickers uit te delen aan de mensen aldaar. In Arnhem, Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Via de hyperlinks in bovenstaand artikel heb je kunnen lezen dat wij het niet bij woorden laten. Wij blijven, binnen de grenzen van de wet, acties voeren om de islamisering in te dammen zoals wij bijvoorbeeld ook in Almelo, Leiden of Voorburg hebben gedaan. Sommige acties plaatsen we op internet, sommige acties weer niet. Wel voeren wij acties vanuit de anonimiteit. Het gaat om de boodschap, niet om de boodschappers. Zie voor meer informatie onze verklaring.

Sluit aan, steun ons financieel, schrijf artikelen, plaats nieuws door in fora. Doe wat binnen jouw mogelijkheden ligt!

Activisten bij de PWA kazerne, in Gouda Noord
Activisten bij de PWA kazerne, in Gouda Noord
De ontrolling van het spandoek!
De ontrolling van het spandoek bij de eerste steenlegging van een megamoskee in Leiden
18/6/13 - Sluiting van Ibn Ghaldoun Scholengemeenschap
18/6/13 – Sluiting van Ibn Ghaldoun Scholengemeenschap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *