Het Identitair Verzet heeft deze morgen het dak van de PWA kazerne te Gouda bezet. Deze locatie is toegewezen aan het COA om er honderden voornamelijk jonge mannelijke economische immigranten in te vestigen.

Het plan om hier een azc van te maken is een klap in het gezicht voor de Goudse mensen in de aanlengende wijken. Eerst moest en zou er een megamoskee in de militaire gebouwen geplaatst worden. Wij hebben gefolderd om mensen tot actie aan te sporen. Zodoende werden de raadsleden bestookt onder een grote lading mailtjes. Wij hebben stickers uitgedeeld bij middelbare scholen en posters opgehangen in de wijk. Alsmede de PWA kazerne beklommen en een groot spandoek uit gerold. Dit islamiseringsplan voor Gouda werd mede door onze acties (aldus Gouda Positief) van tafel geveegd.

Nu moeten er in de PWA honderden jonge economische immigranten worden gevestigd. Want dat Gouda kapot moet aan de D66 mentaliteit is wel duidelijk. En dit ook nog met twee grote middelbare scholen in de directe omgeving. Helaas leert het verleden inzake azc’s dat criminaliteit hoogtij viert. Godsdienstige twisten, geweld, prostitutie. Dit moeten we niet willen in een kinderrijke wijk.

Wij zullen actie blijven voeren tegen het voorgenomen plan om een azc te openen op deze locatie. En zoals het verleden leert: Het Identitair Verzet houdt woord! Wij hebben vernomen dat er ook in andere plaatsen dit weekeinde acties plaats gaan vinden bij COA locaties.Ω

  IMG-20160227-WA0019  IMG-20160227-WA0020  IMG-20160227-WA000500  

One thought on “Activisten bezetten PWA-kazerne te Gouda”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *