Tijd voor actie tegen de niet eindigende stroom van immigranten die via de Duitse grens ons kleine land binnen stromen! Het Identitair Verzet neemt het dan ook op zich, de grenzen te sluiten.

Afgelopen week zijn er brieven gestuurd naar de 60 gemeentes grensend aan Duitsland met het aanbod, de landesgrens weer in goede orde te herstellen.

Dat Mama Merkel immigranten massaal aanmoedigd naar Europa te komen betekend niet, dat wij onze grenzen voor iedereen open moeten stellen. Het vrij verkeer van personen geldt immers alleen voor EU-burgers.

Door het heroprichten van grenscontroles en grenshekken willen wij Nederland controle en zelfbeschikking terug geven!

Het Identitair Verzet biedt dan ook zijn diensten aan bij het bouwen van een grenshek. Graag helpen wij de gemeentes het heft weer in eigen handen te nemen en zo voor veiligheid van de Nederlandse burgers te zorgen.

Het Identitair Verzet bestaat sinds 2012. Wij hebben bekendheid gekregen door onder meer de sluiting van de islamitische middelbare school Ibn Ghaldoun college te Rotterdam, de campagne ‘Opvang in eigen regio is humaner’ en de bezetting van de moskee te Leiden. Verder voeren wij actie voor het behoud van nationale soevereniteit.

#kominverzet

20160321_132142       IMG-20160311-WA0014

One thought on “Sluit de grenzen!”

  1. Geweldig initiatief! Wellicht kunnen jullie de namen en adressen + een voorbeeld brief op de webstek plaatsen zodat anderen jullie voorbeeld kunnen volgen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *