Met trots presenteren wij onze vernieuwde winkel (klikbare link). Op veler verzoek is er nu ook een kledinglijn toegevoegd: Polo’s, truien, hemden, tassen, stickers en een vlag, het is er nu allemaal! Bij de eerste vijftig bestellingen steken wij een pakketje stickers bij.

Wij geven ook nog steeds stapeltjes stickers gratis weg. Alleen de verzendkosten zijn dan voor eigen rekening. Na overmaking van 2 euro naar onze rekening of via Paypal worden de stickers verzonden. Het is ook mogelijk een envelop met daarin extra postzegels en een adres naar onze postbus te sturen.

Door een bestelling steun je onze werking en bied je tegenwicht aan de propaganda van de Mei’68 generatie die wordt meegegeven via scholen, media en beeld in het straatleven.

fahne-islamists-not-welcome

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *