Het Identitair Verzet stapt in waar de overheid verzaakt. In Rotterdam is een pand aangekocht door een salafistische organisatie die banden onderhoud met terroristische organisaties. Vanuit dit pand willen ze het salafisme verder gaan verspreiden in ons land. Wij zijn deze morgen dan ook overgegaan tot de bezetting van dit pand als signaal aan de overheid dat Nederlanders wel een streep in het zand durven te trekken. Het zal dan ook een eerste in een serie acties zijn om dit onzalige salafistische plan tegen te houden.

De organisatie die het pand heeft aangekocht, Eid Charity genaamd, wordt door verschillende landen in verband gebracht met de financiering van terrorisme.De oprichter van Eid Charity zou volgens de Verenigde Naties miljoenen hebben doorgesluisd aan jihadisten van Al Qaida in Syrië en Irak. Eid Charity werkt samen met een van de leiders van Al Qaida in Jemen. In voorheen geheime documenten wordt Eid Charity genoemd als geldschieter van Hamas in de Gazastrook. Woordvoerder van het salafistisch centrum in Rotterdam is Arnoud van Doorn. Een politicus die voor de islamitische partij zetelt in de Haagse gemeenteraad. Deze man is veroordeeld voor het verdelen van verslavende middelen aan kinderen.

Wie bovenstaande feiten tot zich neemt kan niet anders dan met ons dezelfde conclusie trekken dat het openen van een salafistisch centrum in hartje Rotterdam ongewenst is. Hopelijk geven wij met deze actie de politiek het spreekwoordelijke duwtje in de rug om linksom of rechtsom dit centrum te voortijdig te sluiten. Het spreekwoordelijke duwtje waarmee wij ook hebben bijgedragen aan de sluiting van het Ibn Ghaldoun College te Rotterdam vanwege grootschalige examenfraude.

#kominverzet is voor ons niet een leus voor op het Internet maar om op straat uit te dragen. Geweldloos. Wij roepen onze sympathisanten op om deel te nemen of zelf in actie te komen!

One thought on “Actie tegen Salafisme in Rotterdam”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *