Het Identitair Verzet stapt in waar de overheid verzaakt. In Gouda is een pand aangekocht door een islamitische organisatie. Waar deze organisatie voor staat kan onder andere worden afgelezen aan de uitgenodigde fondsenwervers. Vanuit dit pand willen ze het salafisme verder gaan verspreiden in onze stad. Wij zijn deze morgen dan ook overgegaan tot een symbolische bezetting van dit pand als signaal aan de overheid dat Nederlanders wel een streep in het zand durven te trekken. Het zal dan ook een eerste in een serie acties zijn om dit onzalige plan in Gouda tegen te houden.

De organisatie die het pand heeft aangekocht, de Marokkaans Islamitische Vereniging (MIV) Assalam genaamd, wordt gesteund door onder meer de radicale salafistische imam Tarik Ibn Ali. Tarik Chadlioui, zoals hij officieel heet, heeft banden met Sharia4Belgium, het voormalige Sharia4Holland en jihadisten volgens EenVandaag. Ook zou hij contact hebben met groepen die aanslagen hebben gepleegd in West-Europa en het Verre Oosten. Zo zou hij de inspirator zijn geweest voor de aanslagplegers van de aanslag in Parijs in de Bataclan.

Een fondsenwerver aantrekken met zulke referenties zegt veel over een moskeebestuur en haar intenties. Wie bovenstaande informatie tot zich neemt kan niet anders dan met ons dezelfde conclusie trekken dat het openen van een salafistisch centrum in hartje Gouda ongewenst is. Hopelijk geven wij met deze actie de politiek het spreekwoordelijke duwtje in de rug om linksom of rechtsom dit centrum tegen te houden. Het spreekwoordelijke duwtje waarmee wij ook hebben bijgedragen aan de sluiting van het islamitische Ibn Ghaldoun College te Rotterdam vanwege grootschalige examenfraude, of de voorgenomen openingen van diverse azc’s in het land.\

 

One thought on “Stop Salafisme – Activisten Bezetten Toekomstig Islamistisch Centrum te Gouda”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *