Stop de invasie! Sluit de Middellandse Zee!

Strijd voor een veilige, identitaire toekomst in Europa!

Dagelijks maken er honderden, zo niet duizenden, economische immigranten de overtocht van Libië naar Europees grondgebied. Zij worden hierbij niet alleen direct gesteund door Non Government Organziations (NGO’s), zoals bijvoorbeeld Artsen Zonder Grenzen, maar ook indirect door onze politici die niet verhinderen dat zij op onze kusten landen. Helaas kunnen wij in de strijd tegen de asiel-invasie niet rekenen op onze politici. De onmacht en onwil van politici om een einde te maken aan de massale instroom van economische migranten heeft ons ertoe geleid, zelf actie te ondernemen en de overtochten te stoppen.

Wij grijpen in waar de politiek verzaakt!

De Identitaire Beweging is van plan een search-and-rescue (SAR) missie te starten, waarbij wij de Libische kustwacht gaan helpen, mensensmokkel te beperken. Daarnaast zullen wij de collaboratie van NGO’s en de mensensmokkelaars documenteren en zo veel mogelijk tegenhouden. Ook zullen wij ervoor zorg dragen dat personen in directe nood gered worden en door de Libische kustwacht veilig teruggebracht worden naar de dichtstbijzijnde Libische haven.

Het eerste schip is al geregeld, maar er is nog meer nodig om van dit initiatief een succes te maken.

Steun Defend Europe!

Helaas worden wij niet alleen door overheden maar ook door particuliere bedrijven tegen gewerkt. Eerst werd onze PayPal- rekening geblokkeerd, daarna volgden de bankrekeningen. Maar wij laten ons door deze pesterijen zeker niet tegen houden!

Defend The Netherlands!

Identitair Verzet is van plan om ook binnen Nederland actie te voeren tegen mensensmokkel en illegale immigratie. Er staan ook bij ons acties gepland.

Defend Europe is een Europawijd initiatief dat daar ingrijpt waar de asielinstroom nog gestopt kan worden, bij de overtocht via de Middellandse zee. De Identitaire groepen in Europa opereren gemeenschappelijk om het probleem bij de wortel te pakken.

#DefendEurope #KomInVerzet

Steun het Europees initiatief op de Middellandse Zee via: https://www.wesearchr.com/bounties/defend-europe-identitarian-sar-mission-on-the-libyan-coast

Steun onze acties in Nederland via

of door een bankoverschrijving naar NL 70 ABNA 0597 8223 28 tnv IDVerzet.

 

Wij presenteren: C-Star 

De C-Star vertrok op 7 juli richting Libië. Wordt vervolgd.

3 thoughts on “Defend Europe!”

  1. En hoe zit het met de huidige moslim populatie? De politiek werkt die niet weg uit onmacht onwil of beide. Is daar geen plan voor handen?

  2. Goede vraag Teun. Ik zou zeggen: de staat moet alles wat in moskeeën gepreekt en georganiseerd wordt streng in de gaten houden, geen overheidssteun meer aan moslimorganisaties geven, geen islamscholen toestaan, Syriëgangers bij terugkeer meteen keihard aanpakken, dat soort dingen. Maar als je naar bepaalde wijken in de grote steden kijkt, is het uiteraard allang te laat.

  3. Geweldig ID Jullie doen tenminste iets. Ik blijf jullie steunen maar was jullie even kwijt. Computer was stuk. Maar heel fijn om weer wat te horen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *