Dagelijks maken er honderden economische immigranten de overtocht van Libië naar Europees grondgebied. Zij worden geholpen door Non Government Organizations (NGO’s), zoals Artsen Zonder Grenzen, die hun maximaal 50 kilometer uit de Libische kustlijn oppikken om hen 600 kilometer verder over te brengen naar Europa. Deze organisaties werken samen met illegale mensensmokkelaars die immigranten uit Afrika een veilige overtocht naar het geprezen Europa beloven.

Helaas kunnen wij in de strijd tegen de asiel-invasie niet rekenen op onze politici. De onmacht en onwil van de politieke elite om een einde te maken aan de massale instroom van economische immigranten leidt ons ertoe, zelf actie te ondernemen. De Identitaire Beweging stapt in waar de overheid verzaakt.

Wij leggen de vinger aan de pols bij alle organisaties die deze illegale mensensmokkel via de Middellandse Zee mogelijk maken:

  • Non Government Organizations, zoals Stichting Bootvluchteling, Sea Watch, Artsen Zonder Grenzen en Sea Eye
  • Rederijen die schepen ter beschikking stellen aan NGO’s, zoals Vroon te Breda

Deze organisaties maken zich niet alleen schuldig aan human trafficking, zij schenden internationaal zeerecht en Europese verdragen. Elke steun aan een overtocht van economische immigranten via de Middellandse Zee is illegaal.

Het zijn namelijk geen drenkelingen zoals wordt beweerd. Het zijn mensen die zonder motor op een bootje stappen, zich net buiten de Libische zeegrens laten slepen en wachten tot de NGO schepen aankomen varen.

Opvang in eigen regio en het Australisch model

De Identitaire Beweging pleit voor een humanere regeling voor alle vluchtelingen uit het Midden-Oosten en Afrika: Opvang in eigen regio. Van het geld dat wij in Europa besteden aan een immigrant kunnen er in de regio (letterlijk) honderd worden opgevangen.

Australië heeft het principe: Iedereen die zonder toestemming komt aanvaren met een boot heeft geen enkele kans op een verblijfsvergunning. Door dat systeem consequent te handhaven komt er geen illegaal meer per boot de zee over. Een wijze les voor onze politici.

Onze acties

Op dit moment vaart het schip van de Europese identitairen richting Catania, Italië, om de bemanning op te halen en daarna op patrouille te gaan langs de Libische kust. Tijdens deze tocht worden de NGO schepen in de gaten gehouden en precies vast gelegd wat de werkelijke gang van zaken is tijdens hun tochten. Natuurlijk zullen de identitairen echte drenkelingen niet aan hun lot overlaten. Deze worden gered van de zee en naar de dichtst bijzijnde veilige haven gebracht.

In Nederland zijn wij sinds vandaag begonnen de schijnwerpers te richten op Rederij Vroon. Rederij Vroon heeft twee schepen verhuurd aan NGO’s die economische immigranten naar Europa brengen. Rederij Vroon verdiend dus geld aan de import van kansarme immigranten waarvan tot 90% geen kans maakt op asiel. Tot het moment van uitzetting kosten die de samenleving gewoon heel veel geld.

Maar de winst gaat blijkbaar vóór de maatschappij waar ook hun personeel in moet leven. Natuurlijk vertellen ze, zoals ze ook in andere zaken hebben gedaan, dat zij ‘slechts’ de schepen leveren. Wat de huurders er dan mee doen is hun zaak.

Dat argument gebruikte collega zakenman Frans van Anraat ook toen hij chemicaliën leverde aan Irak. Hij hield het pleidooi dat hij ‘slechts’ materialen leverde. Dat Irak er duizenden mensen mee vergaste was niet zijn zaak, dacht hij. Nu zit hij een celstraf uit van zestien en een half jaar.

Zakenman Guus Kouwenhoven leverde ‘slechts’ de materialen aan de warlord van Liberia waardoor deze zijn infrastructuur kon vestigen en zijn leger kon bewapenen. Dat de bevolking werd afgeslacht was niet zijn zaak. Nu wordt hij al jaren vervolgd voor zijn indirecte ondersteuning aan de onderdrukking van het volk. Hij werd eerder veroordeeld tot acht jaar celstraf.

Het moedwillig leveren van schepen aan mensensmokkelaars waarvan bekend is wat zij doen is een misdrijf. Er komt een tijd dat de hoge heren bij de rederij onder aanvoering van Coco Vroon voor het gerecht worden gesleept vanwege het faciliteren van criminele activiteiten. En tot die tijd gaan wij hen in Nederland in de schijnwerpers houden.

2 thoughts on “Stop de Invasie! Stop de Mensensmokkel!”

  1. Greta,helemaal met je eens. En volgens mij,en dit tot schande van Nederland,het grootste verraders land ooit.Maar De Identitairen zijn de helden van nu,laten we dat zoveel mogelijk uitdragen aan de lafaards die ons alles laten afpakken door de eencelligen in Brussel/den haag.Ofwel criminelen die de doodstraf verdienen door de ergste misdrijven die politci kunnen begaan.Gr. Gonny van Spijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *