Het Identitair Verzet stapt in waar de overheid verzaakt. Vanmiddag hielden wij de nieuwe Turkse Diyanet moskee in Venlo bezet. Rond half 1 klommen 4 activisten op het dak van de moskee in aanbouw waar zij spandoeken met de leuzen “Islamists Not Welcome”, “Geen moskee in onze wijk”, en “Geen jihad in de straat” ontrolden. Op het minaret hebben zij de Lamda-vlag gehesen. De politie was al snel aanwezig, het duurde echter tot half drie tot onze activisten van het dak werden gehaald en mee werden genomen naar het politiebureau.

 

Diyanet is een instelling die ook in Nederland diverse moskeeën in beheer heeft en direct valt onder Erdogan. Alle benoemde imams zijn bijvoorbeeld Turkse ambtenaren. Het is bekend dat de preken worden opgesteld in Turkije en zijn gericht op beïnvloeding van de hier aanwezige Turkse bevolking. Zo werd er in de moskeeën in Nederland opgeroepen Gulen aanhangers te verraden aan de Turkse overheid.


Wij zien de aanwezigheid van Diyanet moskeeën als een directe beïnvloeding van de Nederlandse samenleving. Wij roepen de Nederlandse regering dan ook op om stappen te ondernemen tegen de zogenoemde spionage moskeeën die onder Diyanet vallen. En als zij het niet doen, dan rest ons niks anders dan vervolgacties op touw te gaan zetten.

 

Steun ons boetefonds met een donatie via PayPal of een directe bankoverschrijving naar NL 70 ABNA 0597 8223 28 tnv IDVerzet.

2 thoughts on “Bezetting Diyanet Moskee Venlo”

  1. Nou, dan denk ik dat jullie niets hebben aan de gemeente, welke dan ook. Het zijn allemaal moslimkontenkruipers en horen thuis in de gevangenis. Wegens land-en volksverraad,volksmoord,enz.,enz,.Jullie zullen toch over moeten gaan tot gepast geweld en de bevolking oproepen om geen belasting meer te betalen. Want daardoor kunnen zij ,de nepbestuurders die niet voor ons land werken maar voor vreemde mogendheden,nog meer criminele daden tegen de Nederlandse Bevolking begaan. Geen enkele werkgever zal zijn werknemers doorbetalen als zij niet meer voor hem werken.Het is de enige manier om ons land weer terug te krijgen van deze grootste vijanden van Nederland.Verder zijn jullie de helden van deze tijd maar moeten jezelf meer bekendheid geven.Want Nederlanders zijn zwaar gehersenspoeld en hardleers.Ondertussen blijf ik voor jullie stickers plakken en ,als het kan doneren.Met vr. groeten,Gonny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *