Het Identitair Verzet stapt in waar de overheid verzaakt. De voorgenomen opening van de islamistische middelbare school in Sloterdijk aan de Naritaweg te Amsterdam is onwenselijk vanwege de sympathie van bestuursleden voor het salafisme in het recente verleden. 

Wij hebben uit betrouwbare bronnen op het stadhuis vernomen dat de gemeente voornemens is later deze week (woensdag) eens een keer een kijkje te komen nemen. Het Identitair Verzet zit wel vanaf dag 1 bovenop deze kwestie.

Het stichten van een school staat eenieder vrij. Alleen zijn wij van mening dat een school geleid door een bestuur met salafistische sympathieën haaks staat op onze samenleving. In het verleden sprak een belangrijk bestuurslid zich positief uit over de Islamitische Staat. Dat is de organisatie die in het Midden-Oosten tienduizenden mensen letterlijk hebben afgeslacht. Het resterende bestuur nam hier pas later schoorvoetend afstand van.

Dat zou nog een pas faux kunnen zijn. Echter, het nieuwe bestuur sprak onlangs ook de steun uit voor de salafistische imam Fawaz Jneid die in Den Haag geweerd wordt vanwege zijn radicale preken.

Op deze ochtend van de officiële opening bezetten activisten van het Identitair Verzet het dak van de islamitische school. De directeur gooide met stenen. Anderen probeerden onze activisten van het dak te gooien. Dit is islamitisch onderwijs in Nederland.

Wij geven dan ook een duidelijke boodschap af aan het school- en gemeentebestuur: “Wie islam zaait zal sharia oogsten”.

Een video-verslag van deze actie is te vinden op onze facebook-pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *