Tegenwoordig mogen illegalen alles doen in Amsterdam, zonder juridische gevolgen: Kraken, inbreken, mensen intimideren, geweld gebruiken tegen goederen en personen. En de politie? Die staat erbij en kijkt er naar.

Het gaat hier om uitgeprocedeerde asieleisers. Mensen die al meermalen te horen hebben gekregen dat ze geen verblijfsvergunning krijgen. Toch kunnen ze criminele activiteiten blijven ontplooien in Amsterdam.

Wij eisen dan ook dat deze illegalen in vreemdelingenbewaring worden geplaatst in afwachting van uitzetting.

Wij zullen die eis krachtig herhalen de komende weken!

Steun onze acties moreel en financieel met een donatie naar NL80ABNA0812818865 tnv Stichting Identitair Verzet.

2 thoughts on “Illegaal is crimineel!”

  1. Illegalen moeten naar een AZC in afwachting voor de uitzetting op zo kort mogelijke termijn. Het is waanzin om deze mensen vrij in Nederland te laten rondzwerven. Dat is vragen om problemen. En dat blijkt ook want er zijn echte problemen.

  2. Op de flutsite van bakvisjournalistiek DDS wordt door het onbenul Tim Rigthart eerst beweerd dat Stichting Identitair Verzet uit extreem rechtse nazi-krakers bestaat, en een uur later door ene Lars Benthin die niet eens de Nederlandse taal beheerst dat de Stichting een provocatie heeft uitgelokt. Wie provoceert hier nu eigenlijk wie? Ik zou denken de fascisten van antifa die achter de idioten van We are here zitten.

Comments are closed.