Wil je het Identitair Verzet steunen, en er zelf ook nog iets aan overhouden? Dat kan door een, of meerdere, van de onderstaande producten aan te schaffen.

Artikelen zijn te bestellen door het genoemde bedrag over te maken naar ons rekeningnummer onder vermelding van de omschrijving ‘Bestelling’ en een e-mail te sturen naar info@idverzet.org met de gewenste artikelen (vergeet de maat niet te vermelden bij kledingstukken) en uw naam en adresgegevens. Zodra de betaling en e-mail zijn ontvangen wordt de bestelling zo spoedig mogelijk aan u verzonden. Betalingen kunnen worden overgemaakt naar rekeningnummer NL 70 ABNA 0597 8223 28  t.n.v. Identitair Verzet o.v.v. Bestelling IDVerzet.

 

De genoemde prijzen zijn allen inclusief verzendkosten binnen Nederland, tenzij expliciet anders vermeld. Stuurt u voor een verzending naar het buitenland een e-mail voor verdere informatie over de verzendkosten.

Truiensivispacem

Activistentrui Identitair Verzet

De bekende truien die voorbij komen op acties, nu onder voorbehoud te koop! Voor 35,- inclusief verzendkosten loop je zelf rond met een van deze truien.
Wij behouden het recht de koop te ontbinden en het geld direct te retourneren.

DeRuyter

Biografie Michiel De Ruyter

Voor 16,95 exclusief verzendkosten staat deze biografie bij jou in de kast.

Michiel de Ruyter is van de helden van de Nederlanden. Voor wie meer wilt weten over deze vaderlandse held is deze biografie van ruim honderd bladzijdes een aanrader!

Eurofielen Goodnightfreemind StopIslamterreur  opvangineigenregio   IDVerzet

Bollenstreek   tolereertislam

Pakketten stickers

Voor 20,- komen er 200 stuks via de post, voor 30,- ontvang je 350 stuks, voor 40,- 500 en voor 50,- komen er 732 jouw kant op!.

Het is ook mogelijk een kleine stapel gratis te ontvangen (ex. portokosten). Dat kan door 2,- over te maken naar onze bankrekening en een berichtje erbij met het adres. Je kunt ook een gefrankeerde brief met daarin drie postzegels en jouw huis- en e-mailadres naar onze postbus sturen.

One thought on “Winkel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *