Het Identitair Verzet doet een beroep op elke sympathisant om de komende juridische strijd met de gemeente Den Haag te kunnen voeren.

 

Al maanden wordt onze organisatie met een kluitje in het riet gestuurd. Op 5 juni meldden wij een demonstratie aan tegen de As-Soennah moskee. Na drie maanden wachten en bellen kwam er twee weken voor de voorgenomen datum groen licht. Wij schoven toen de mars op naar 28 oktober om nog tijd te hebben onze activisten te kunnen roepen.

 

Tien dagen voor de demonstratie trekt burgemeester Krikke de goedkeuring in en worden wij verplaatst naar een grasveldje ver weg van de As-Soennah moskee. Dit vanwege een oproep tot blokkade van een gelegenheidsplatform van de (anti) Fascistische Actie (AFA).

 

Wat ons bevreemd is dat als een moedige Friese vrouw oproept tot een blokkade van een anti Zwarte Pieten groep de politie met een aantal manschappen aan haar deur kwam. Haar min of meer dwong de oproep tot blokkade te verwijderen van sociale media. Want, “Het recht op demonstreren was een grondrecht. Ook, of zeker, voor de anti Zwarte Pieten.” 

 

Nu is er een oproep tot blokkade van extreemlinks en wordt ons grondwettelijk recht op demonstreren ontnomen Letterlijk de omgekeerde wereld. Na overleg tussen de leiding van het Identitair Verzet hebben wij besloten dit besluit van burgemeester Krikke te toetsen bij een rechter.

 

Dit kost veel geld. In alle waarschijnlijkheid hoopt de gemeente dat sympathisanten afhaken en wij niet naar de rechter kunnen vanwege de kosten. Maar wij laten onze grondrechten niet afnemen door een door de elite benoemde burgemeester. Wij doen daarom een beroep op eenieder, die daartoe financieel in staat is, om onze juridische strijd te ondersteunen. Een bijdrage kan overgemaakt worden naar NL 80 ABNA 0812818865 ten name van Identitair Verzet.

 

Ook een donatie via PayPal is mogenlijk:





 

Tot de uitspraak van de rechter gaat de demonstratie dus gewoon door! Nodig ook jouw bekenden uit via het Facebookevenement of via sociale media.

4 thoughts on “Steun de Juridische Strijd!”

  1. Dag

    Koop voor een euro een doos stoepkrijt en schrijf daarmee VRAGENDE leuzen op het publieke trottoir voor elke moskee in NL.

  2. voer geen juridische strijd tegen de gemeente. Dat is tijd en geld verspillen. Vraag in een andere gemeente een vergunning aan en zeg tegen de pers dat het eigenlijk tegen de As Soenah moskee gericht is maar dat je daar met een kluitje in het riet wordt gestuurd.

  3. Ik ben blij dat er eindelijk tegengeluid is. Ik ga zo wat geld overmaken. Meer kan ik niet doen.
    Hou vol dappere Nederlanders!

Comments are closed.