Met pijn in ons hart hebben wij besloten de demonstratie van aankomende zondag, 28 oktober, af te zeggen.
Vanwege oproepen tot blokkades van extreemlinks en de dreigende taal op sociale media van salafisten verplaatste de burgemeester onze demonstratie van een locatie op zichtbare afstand van de As-Soennah moskee naar een grasveldje naast het Malieveld.
Ons grondwettelijk recht op demonstreren en het gebruik maken van de vrijheid van meningsuiting zou moeten prevaleren boven het dreigen met geweld. Dus namen wij een uitstekende advocaat in de arm en gingen we naar de rechter. Die besloot vrijdagmorgen dat de burgemeester in haar recht stond om ons te verplaatsen.
Wij willen de honderden mensen bedanken die de moeite wilden nemen om ons te ondersteunen bij de demonstratie. Wij roepen op tot spontane protesten tegen salafisme. Organiseer jezelf, neem contact op met gelijkgestemden, wees creatief! Spontane protesten valt onder de vrijheid van meningsuiting!
Wel drukken wij mensen die de straat op willen gaan op het hart om binnen de kaders van de wet te blijven en onze geweldloze lijn voort te zetten.
Wat het voor ons wel extra wrang maakt is dat de organisator van de blokkade, het gewelddadige en ondemocratische (anti) Fascistische Actie, op 3 november een grote demonstratie mag organiseren in hetzelfde Den Haag. Ze komen daar om 15.00 bij elkaar in het kernwinkelgebied in het centrum op het Rabbijn Maarsenplein.
Volgens het Demonstratiebeleid van Den Haag mogen er in een kernwinkelgebied geen demonstraties of grotere statische manifestaties worden georganiseerd. Maar voor de AFA wordt een uitzondering gemaakt. Tussen het winkelend publiek worden honderden leden en aanhangers van deze organisatie warm welkom geheten door de Haagse burgemeester. Want in 2016 (klikbare link) liep dat ook zo goed af in een kernwinkelgebied.
Het is niet onze modus operandi, maar wij begrijpen wel dat jonge patriotten van een andere organisatie die dag een tegengeluid willen laten horen. Meer informatie kunnen belangstellenden vinden op deze pagina: https://www.facebook.com/youngactivisttogether/
Onze strijd tegen de islamisering gaat gewoon door! Binnenkort staan we weer vooraan op de symbolische barricades.

5 thoughts on “Demonstratie afgelast”

  1. (A)FA: de extreemlinkse laffe gemaskerde werkschuwe #huurlingen aka #prostituees van de lokale en landelijke souteneurs/elites. Paid by Soros, net als AFA in de VS?

    En ze hebben nog niets eens begrepen dat ze door die elite worden gebruikt (lees: misbruikt), deze useful idiots. Hoe dom WIL je zijn?

  2. De rechterlijke macht in kutland nederland is een exponent van de linkse machthebbers, die met dreiging met tgeweld, intimidatie, overal hun zin in krijgebn. Op de barricaden en vecht je vrij.

  3. moskee sluiten net zolang totdat er zonder ongeregeldheden gedemonstreerd kan worden

  4. Niet te geloven maar zeker wel te verwachten, gezien de ervaringen van oa Pegida.
    Demonstraties van agressie oproepende groepen als Antifa en de Anti Piet van Jerry Afrihyie, moeten koste wat kost door gaan. Tegenstanders krijgen een fake proces aan de broek.
    Pegida of Identitaire Verzet willen demonstreren en worden of afgevoerd of het bos in gedirigeerd. Te gevaarlijk@ Zeker gevaarlijk. Maar wel gevaarlijk gemaakt door de immer agressieve moslims. Juist zij zouden geleerd moeten worden dat in een democratie, demonstreren een recht is. Juist zij worden door de diverse overheden bevestigd, dat geweld gehonoreerd wordt.
    Nederland wordt, of is al een failed cstsye
    Demonstreren in het hart van de Haagse binnenstad toestaan!! Vrouw Krikke we weten al dat je met 2 maten meet. Maar zo dik hoef je het er niet op te leggen.

Comments are closed.