In Gouda wordt er gesproken over de invulling van de voormalige Prins Willem Alexander (PWA)  kazerne. De drie moskeeën in de kaasstad willen de handen ineen slaan en hier een nieuw islamitisch bolwerk van maken. Dat gaat in onze ogen een paar stappen te ver.

 

Gouda heeft al een onevenredig aantal jihadisten afgevaardigd naar het Midden Oosten. Meer dan in welke stad ook komen de jihadpredikers af en aan om de jeugd op te zwepen. Wij maken ons dan ook grote zorgen om een van de deelnemende moskeeën, de Al Nour moskee. Die wordt verdacht betrokken te zijn bij inzamelacties ten behoeve van de jihad.

Tijdens geld inzamelacties in juni en juli te Gouda was de prediker Tarik Chadlioui aanwezig als fundraiser. hij is een van de belangrijkste salafistische fondsenwervers binnen Europa. De Belgisch-Marokkaanse imam – beter bekend onder alias Tarik ibn Ali – haalt miljoenen euro’s op voor de bouw van salafistische moskeeën en ondoorzichtige humanitaire steun aan Syrië. In Gouda heeft ’Tarik ibn Ali’ ruim een half miljoen euro bijeengehaald tijdens benefieten in juni (300.000 euro) en in juli (260.000 euro) voor de bouw van de voorgenomen nieuwe moskee. Films van die bijeenkomsten zijn door de prediker zelf gedeeld op YouTube.

Dat de Goudse afdelingen van de PvdA en Groenlinks fel voorstander zijn van een salafistisch bolwerk in hun stad mag geen verwondering oproepen. Dat een partij als D66 voorstander is wekt meer verbazing. Juist een partij die zou staan voor persoonlijke vrijheid en liberalisme ondersteund het plan om het salafisme een nieuwe kazerne te geven blijkens de spreektekst die werd uitgesproken tijdens de bespreking van de herontwikkeling van de PWA kazerne. De Goudse ChristenUnie zocht begin september politieke steun om jihadpredikers te weren uit de stad. D66 werkte hier niet aan mee. Gemeenteraadslid Zouhair Saddiki van D66 ging wel de straat op om de stickers en posters te verwijderen die jonge activisten hadden opgehangen rond de PWA kazerne uit protest tegen de voorgenomen plannen. Het zou hem gesierd hebben als hij net zo actief zou zijn tegen de oprukkende salafisten in Gouda.

 

Er is een jongerengroep in Gouda waarmee we gaan samen werken om de protesten aan te wakkeren in de stad tegen de voorgenomen opening van dit salafistisch bolwerk.

Afgelopen weekeinde zijn ze direct stickers en posters gaan plakken in de wijk. Hulde hiervoor! Het is zoals Pim Fortuyn al zei: “Het is geen kwestie van u vraagt en wij draaien. Wie verandering wilt zal zelf uit de stoel moeten komen.”

Zoals de Turkse president Erdogan de westerse wereld al meedeelde: “De moskeeën zijn onze kazernes, de gelovigen onze soldaten.” Laten we ze nu niet ook nog een echte kazerne geven waar bunkers onder gebouwd zijn inclusief schietbanen…

Zouhair Saddiki van D66 in actie tegen Nederlands verzet.
Zouhair Saddiki van D66 in actie tegen Nederlands verzet.
Zouhair, ze hangen er weer!
Zouhair, ze hangen er weer!
Goudse jongeren hingen op eigen initiatief deze posters op. Top!
Goudse jongeren hingen op eigen initiatief deze posters op. Top!

8 thoughts on “Geen salafistische megamoskee in Gouda!”

 1. Het is rechtuit schandalig dat de het College van B&W de gemeenteraad negeerd. Ze moeten de de school de Ark en Gemiva de PWA-kazerne toekennen. De moslims moeten zelf een lokatie zoeken, daar heeft de gemeente Gouda geen enkel recht toe.
  Het halen van stemmen voor de aanstaande verkiezingen zijn voor D66, PvdA en VVD, veel belangrijker !!!! Luisteren naar de bevolking is voor deze drie partijen geen optie, stuur die gasten naar een oorarts.

 2. Die school De Ark is al meer dan 10 jaar op zoek naar een onderkomen. De mossies denken sinds kort hé leuk pand en krijgen meteen voorrang van de linkse slangen in de Goudse politiek.

 3. dat de pvda(anaconda)een slangekuil is is duidelijk..addergebroed…zij hebben de doos van Pandora geopend…veel mensen in die wijk raken nauwelijks hun huis kwijt…vermoed ook verhoogde morbiditeit(zelfmoorden)…het ergste van alles is dat de linkse achterban die in de buurt van de moskeeen An Nour en As Salaam getracteerd worden op een hogere koopwaarde van hun huizen……….nog een update:Wist je dat er linkse vrouwen meer en meer in het blauw gekleed gaan over straat……?dit is geen grap!!…kortom…ik denk dat socialistisch Nederland erger is dan salafistisch Nederland…..tot slot hoop ik van ganzerharte dat er veel pvda in Gouda Noord wonen…worden zij geconfronteerd met hun idiotie(lees waardedaling van hun huizen….ben benieuwd of ze dan nog zo consequent achter hun ideeen staan

 4. It is interesting how you now want to stand up against Islam. Islam Jihad by stealth is now in stage 2 in Holland. They have used the weapons that YOU gave to them to destroy you inclusive of your culture. 1st stage: the muslim pretend to be your friend. 2nd stage: more aggressive. muslims get control of organizations like your city councils, school boards, etc. If any opposition comes against them they use the weapons that you supplied i.e. political correctness, racism, islamiphobia etc. against you and they play the victim. Unfortunately you have reached the point of no return. You have lost against Islam. You do not have any “Michiel de Ruyters” anymore (I am directly related to the De Ruyter family)…..You don’t have balls anymore to fight this invasion from Islam. This time there is not going to be a Canadian and USA army to save you. It is really sad.

 5. haat zaaien en aanzetten tot geweld is volgens de wet verboden typ in bij google; an nisa koran nederlands vertaald, vanaf nummer 34
  Dus volgens de wet mag die haatkeet niet komen.
  Gooi het voor het gerecht of daar de koran gepredikt mag worden of niet.
  Dit is dus maar 1 hoofdstuk en ga er met de pen erdoorhene en ga mond valt openen geen1 rechter kan het goed keuren,,,
  Ik ben benieuwd wat de rechter ervan vind,,,, ik denk dat de bezorgde burgers sterk staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *