Vandaag is het de internationale dag tegen racisme en discriminatie.(1) Het Identitair Verzet sluit zich aan bij deze dag. Activisten staan dan ook vandaag bij de ambassade van Zuid Afrika om aandacht te vragen voor het racisme en discriminatie waar Afrikaners op steeds grotere schaal aan worden blootgesteld.

In Zuid Afrika worden er steeds meer blanke Afrikaners, ook Boeren genoemd, vermoord, alleen omdat ze blank zijn. De zogenoemde Plaasmoorde.(2) Vele duizenden Boeren zijn al vermoord sinds de machtsovername door het communistisch ANC en de aantallen lopen schrikbarend op. De aantallen lopen van 5.000 tot wel 10.000. Een juist aantal is lastig te noemen aangezien de Zuid Afrikaanse politie zelf al heeft toegegeven dat er fouten zijn geslopen in de cijfers.

Er wordt structureel opgeroepen tot het vermoorden van Boeren. Zo zingen politici op partijbijeenkomsten het lied “Kill the Boer!” Ook de door de linkse kerk bewierookte Mandela deed hier aan mee.(3)
Sinds begin dit jaar mag er van blanke Boeren het land afgepakt worden, zelfs zonder compensatie.(4) De Nederlandse politiek negeert de racistische moorden en het afpakken van bezit op basis van ras. Het Europees Parlement weigerde laatst zelfs een discussie toe te staan omtrent dit onderwerp in het politiek halfrond. Dat het afpakken van land desastreus is heeft het buurland Zimbabwe mogen ervaren. Een miljoen doden en de complete economie werd de nek omgedraaid. Ook hier keken politici in Europa de andere kant op.
Het Identitair Verzet zal dan ook de komende tijd aandacht blijven vragen voor het lot van deze afstammelingen van Nederlandse en Engelse immigranten die van een stuk land waar praktisch niemand woonde een welvarende staat hadden gemaakt.
——————————————————————————————————————————————————————————————-

(1) https://www.beleven.org/feest/dag_tegen_racisme_en_discriminatie

(2) De Afrikaanse term “plaasmoorde” betekent in het Nederlands boerderij-, hoeve- of erfmoorden. Het Afrikaanse woord plaas is een verbastering van het Nederlandse woord plaats en het wordt tegenwoordig naar het Nederlands vertaald als “(boeren)erf.” In Nederland wordt het Afrikaanse woord “plaas” ook wel vertaald als boerderij.

(3) https://www.youtube.com/watch?v=fcOXqFQw2hc

(4) https://www.telegraaf.nl/nieuws/1697164/onteigening-land-van-blanke-boeren-zuid-afrika-moet-doorgaan

(5) https://www.mo.be/artikel/landonteigening-zimbabwe-maakt-miljoen-slachtoffers



                    

One thought on “Stop the Genocide! Steun de Boeren!”

  1. Zojuist hierover een artikel geschreven voor de redacteur van een Zuid-Afrikaans tijdschrift die zeer verheugd was met deze actie van Identitair Verzet e.a. De ‘plaasmoorde’ gaan daar gewoon door en de westerse MSM en ‘elite’ kijken bewust de andere kant op. Top dat hier ook aandacht voor is/blijft!

Comments are closed.