In Amsterdam protesteren er sinds deze morgen activisten van het Identitair Verzet bij de Anderlechtlaan waar de gemeente van plan is uitgeprocedeerde illegalen op te vangen.

 
Ondanks het geringe draagvlak in de samenleving om miljoenen euro’s te besteden aan mensen die al meermalen te horen hebben gekregen dat ze niet in aanmerking komen voor een verblijfsvergunning, drukt het linkse gemeentebestuur met extreemlinkse elementen deze opvangplannen door.
 
 
En dit in tijden waar er overal bezuinigd word op de zorg, de rijen bij de voedselbanken exponentieel groeien en steeds meer Nederlandse gezinnen onder de armoedegrens terecht komen door de verhoogde btw op voedsel, de elk jaar verhoogde zorgpremie en de verhoogde belasting op elektriciteit en gas. De drie basisbehoeften voor elke Nederlander.
 
 
Wij hebben in het verleden vaak actie gevoerd met betrekking op dit onderwerp. In Amsterdam namen we in 2018 een pand in gebruik in dezelfde wijk waar illegalen tientallen woningen hadden opengebroken en stonden we op een door de illegalen van ‘We Are Here’ gekraakte kerk. Ook in 2013 voerden we al actie tegen deze groep die toen in de Amsterdamse ‘Vluchtkerk’ zat.
 
Wij zullen ons blijven verzetten tegen uitgeprocedeerde illegalen. Dat is een belofte.
 
Steun onze acties met een bijdrage via https://tikkie.me/pay/9dk6c668lrdqh3snjjri

 

(Deze link is geldig t/m 2 november).

Een donatie is ook mogelijk via een bankoverschrijving naar NL 80 ABNA 0812 8188 65 tnv Identitair Verzet of via PayPal. 





.

 

2 thoughts on “Protest Illegalenopvang”

  1. Prima jongens
    Wanneer komen jullie naar Hilversum?
    16 november intocht van Sinterklaas met alleen maar roetveegpieten dit dus oplast van burgemeester Broertjes die zo hoopt van verdere acties in zijn gemeente verschoond te blijven. Daarmee bedoelt hij KOPZ uiteraard.
    Ik hoop dat jullie hem een poepie laten ruiken.

  2. De linkse kerk zou eindelijk ,het verstand eens moeten laten werken . We hebben wetten toch niet voor niks gemaakt, dan is uitgeprocedeerd, einde verhaal . Maar dan ga je toch niet steeds opnieuw weer procederen ,om toch af te dwingen ,waar je geen recht op hebt . Bovendien hebben veel van onze eigen mensen ,ook behoefte aan dingen ,die niet voorhanden zijn . En ik vind nog zo ,eigen volk eerst ,zo hoort dat , je gaat ook niet je buurkinderen eten geven ,en je eigen kroost laten verhongeren.

Comments are closed.