AZC bezet!

Dezer morgen hebben activisten zich verschanst in en op het AZC in aanbouw te Maastricht. Dit protest is er een van vele voor de komende tijd in het Limburgse.

De commissaris van de Koning, Theo Bovens, roept de Limburgse gemeenten op snel met nieuwe opvangplaatsen voor economische immigranten te komen. Volgens hem zijn er meer dan vijftienhonderd plaatsen nodig. Bovenop de al bestaande plaatsen en de voorgenomen plaatsing van zeshonderd economische immigranten in het luxe AZC die nu word verbouwd te Maastricht.

Wij laten de commissaris nu en hier weten met deze bezettingsactie dat onze organisatie er alles aan gaat doen om zijn voornemen om Limburg vol te stampen met economische immigranten, te doen sneuvelen.

Dit luxe gebouw (onder andere met vloerverwarming) op een A locatie naast het centrum zou moeten worden verbouwd tot woningen voor studenten en starters op de woningmarkt. Limburgers wachten gemidddeld zes en een half jaar op een woning! Economische immigranten dienen te worden opgevangen aan de buitengrenzen van Europa. Mochten ze toch Nederland bereiken dan moeten er azc’s worden gebouwd in buitengebieden of in een van de vele leegstaande gevangenissen die ons land rijk is.

Activisten van het Identitair Verzet laten met deze actie zien dat wij bereid zijn gearresteerd te worden. Gevangenistijd te riskeren. Alles voor Limburg, Nederland, Vlaanderen en Europa!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Steun ons lenteoffensief met een donatie naar NL80 ABNA 0812 8188 65 tnv Identitair Verzet of via PayPal.





Je kan ook gebruik maken van https://tikkie.me/pay/ruhl989uj04ikvefb4eu.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

One thought on “AZC? – Nee!”

Comments are closed.