Vandaag werd een vervolg gegeven aan de campagne tegen de pampering van de in Amsterdam aanwezige illegalen. Met een grote flyeractie en het tonen van een groot spandoek aan de doorgaande wegen in de wijken Buitenveldert en Nieuw Sloten, hebben wij de wijkbewoners een hart onder de riem gestoken.

In Amsterdam worden er in allerijl gemeentelijke gebouwen omgebouwd tot opvanglocaties voor uitgeprocedeerde asielzoekers. Hier kunnen de illegalen met miljoenen euro’s een fijne tijd in Nederland hebben. Vijfhonderd vreemdelingen die hier niet meer mogen zijn van de rechter, na meerdere rechtszaken, worden in de watten gelegd in Amsterdam. De stad gaf in 2019 negen miljoen weg uit de kas en in de eerste paar maanden van 2020 werden er al miljoenen uitgegeven aan onder andere yoga lessen en een EHBO opleiding.

Het Identitair Verzet heeft in het verleden vaak actie gevoerd met betrekking op dit onderwerp. In Amsterdam namen we een pand in gebruik in dezelfde wijk waar de ongedocumenteerden tientallen woningen hadden opengebroken en stonden we op een door de illegalen van ‘We Are Here’ gekraakte kerk. Al in 2013 voerden we al actie tegen deze groep die toen in de Amsterdamse ‘Vluchtkerk’ zat.

Meer van dit soort acties? Steun ons met een bijdrage en maak het mogelijk! Dit kan door een donatie over te maken naar NL80ABNA0812818865, via een Tikkie! of via PayPal.





.